Μισός τόνος τρόφιμα για τα συσσίτια στο Ίλιον και συνεχίζουμε!

Ο Βαγγέλης Αυγουλάς, ο Δημήτρης Αμπατζής

Όλο το Ίλιον μια Αγκαλιά Αλληλεγγύης

Συνεχίζεται η Συλλογή τροφίμων και ειδών ατομικής υγιεινής για τους οικονομικά αδύναμους συμπολίτες μας που υποστηρίζονται από τα συσσίτια του Ιερού Ναού Κοιμήσεως της Θεοτόκου Παλατιανής.

Περίπου μισός τόνος τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης έχει συγκεντρωθεί μέχρι στιγμής για τους γείτονες μας, τους συμπολίτες μας που εξακολουθούν να πληρώνουν τη βαθιά οικονομική κρίση χωρίς να φταίνε.

150 μερίδες φαγητό μαγειρεύονται καθημερινά και όλο το χρόνο από εθελοντές στην Παναγίτσα της Παλατιανής και διανέμονται σε όλο το Ίλιον, σε πιστοποιημένα άπορους συνανθρώπους μας οι οποίοι δε μπορούν να μαγειρέψουν οι ίδιοι.

Πρόσφατα, ο Τ. Αντιδήμαρχος Ιλίου και εκ νέου υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος της πόλης κ. Βαγγέλης Αυγουλάς, παρέδωσε στο Φιλόπτωχο Ταμείο της Ενορίας σε είδος περίπου 300 κιλά τρόφιμα, σε συνεργασία και με την εταιρεία ζυμαρικών Barilla, η οποία πάντα κινητοποιείται ανταποκρινόμενη με υψηλό αίσθημα εταιρικής κοινωνικής ευθύνης, στις πανελλαδικές δράσεις του www.meallamatia.gr και του κ. Αυγουλά.

Ο Βαγγέλης Αυγουλάς και ο Πάτερ Θεόδωρος με τα τρόφιμα της παράδοσης

Ο κ. Αυγουλάς, ως Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής τα έτη 2011-2014, με προσωπικές του πρωτοβουλίες ενίσχυσε τη συνεργασία του Δήμου Ιλίου με την Ιερά Μητρόπολη Ιλίου Αχαρνών και Πετρουπόλεως και παρέδιδε συνεχώς, έμπρακτη βοήθεια και υλική στήριξη στους ιερούς ναούς της πόλης για τις δράσεις τους.

Το ενημερωτικό site www.ilion-news.gr και το κοινωνικό portal www.meallamatia.gr συντονίζουν νέο κάλεσμα αλληλεγγύης, για να μη νιώθει κανείς μόνος του στην κρίση.

Λάδι, τρόφιμα μακράς διαρκείας (ζυμαρικά, όσπρια, χυμοί, γάλατα μακράς λήξης, ξηρά τροφή, κονσέρβες κλπ.), αλλά και είδη ατομικής υγιεινής όπως σαμπουάν, είναι άμεση ανάγκη να συγκεντρωθούν στο ναό (Κοιμήσεως Θεοτόκου 2 Ίλιον –Παλατιανή-), ώστε να δημιουργηθεί αποθεματικό υποστήριξης των συσσιτίων.

Ώρες Παραλαβής των προσφορών: καθημερινά 08:00-14:00 στον Ιερό Ναό.

Για περισσότερες πληροφορίες και συνεννόηση για απογευματινή παραλαβή της προσφοράς σας, μπορείτε να απευθύνεστε στον Πατέρα Θεόδωρο στο 6974807570

Στη γειτονιά σου, στη διπλανή πόρτα, σε χρειάζονται. Μη μένεις αμέτοχος.

 

Ο επικεφαλής μας Βαγγέλης Αυγουλάς, παραδίδοντας ως Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής εκ μέρους του Δήμου Ιλίου στους ιερούς ναούς της πόλης τρόφιμα
13.12.11-Ο επικεφαλής μας Βαγγέλης Αυγουλάς, παραδίδοντας ως Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής εκ μέρους του Δήμου Ιλίου στους ιερούς ναούς της πόλης τρόφιμα συνολικού ύψους 20χιλιάδων ευρώ, για να ενισχυθούν τα συσσίτια και οι τράπεζες τροφίμων των Εκκλησιών του Ιλίου στηρίζοντας σε εβδομαδιαία βάση εκατοντάδες συμπολίτες μας που αντιμετωπίζουν πρόβλημα επιβίωσης.
Ο Βαγγέλης Αυγουλάς με τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο και τον Μητροπολίτη Ιλίου, Αχαρνών και Πετρουπόλεως Αθηναγόρα
25.09.2018-Συνάντηση με τον Μακαριότατο Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο και τον Σεβασμιότατο Mητροπολίτη Ιλίου, Αχαρνών και Πετρουπόλεως κύριο Αθηναγόρα, για το κοινωνικό έργο της Αρχιεπισκοπής και τις κοινωνικές, μη κερδοσκοπικές πρωτοβουλίες του «Με Άλλα Μάτια» σε όλα τα επίπεδα.