Το θέμα του κολυμβητηρίου έφερε στο δημοτικό συμβούλιο η “Αλληλέγγυα Πόλη”

κολυμβητήριο Ιλίου

Το θέμα του κολυμβητηρίου έφερε στο δημοτικό συμβούλιο Ιλίου η δημοτική κίνηση “Αλληλέγγυα Πόλη – Συμμαχία για το Ίλιον“. Συγκεκριμένα, κατά την διαδικασία των ερωτήσεων, ο δημοτικός σύμβουλος, Κώστας Πανίτσας, ρώτησε την διοίκηση σχετικά με το χρονοδιάγραμμα λειτουργίας του.

Ο κ. Πανίτσας ανέφερε πως “πριν από τρεις μήνες κάνατε εγκαίνια και μια φιέστα στο κολυμβητήριο και είχατε υποσχεθεί ότι 1η Σεπτέμβρη θα λειτουργήσει κι όχι μόνο δε λειτουργεί ενώ πάμε για Οκτώβριο”. Συνέχισε λέγοντας ότι υπάρχουν φήμες ότι η διοίκηση ζήτησε από τον Κολυμβητικό Αθλητικό Όμιλο Ιλίου χρήματα για να χρησιμοποιεί μια συγκεκριμένη διαδρομή της πισίνας.

Τι είπε η διοίκηση

Από την πλευρά της, η διοίκηση του Δήμου διαμέσου του αρμόδιου Αντιδήμαρχου Τεχνικών Υπηρεσιών, κ. Φερεντίνου, απάντησε ότι “στο κολυμβητήριο είχαμε την ατυχία να έχουμε ένα διαγωνισμό που αφορούσε κάποια πράγματα μεταξύ των οποίων ήταν τα χημικά, η σκούπα και η αντικατάσταση κάποιων λεβήτων που πραγματοποιήθηκε δύο φορές και είναι άγονος.” Ο κ. Φερεντίνος συνέχισε λέγοντας ότι “μπαίνουμε σε άλλη διαδικασία τώρα για να μπορέσουμε να προμηθευτούμε αυτά που χρειάζονται”. Καμία απάντηση δεν δόθηκε για το αν έχουν ζητηθεί χρήματα από τον Κολυμβητικό Όμιλο για τη χρήση της πισίνας.

Είναι φανερό πως από την πλευρά της διοίκησης δεν υπάρχει κανένα συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα για τη λειτουργία της κολυμβητικής δεξαμενής, που προεκλογικά εγκαινίαζε χωρίς το έργο να έχει ολοκληρωθεί, εμπαίζοντας ουσιαστικά τους πολίτες. Το κολυμβητήριο είναι ένα αναγκαίο αθλητικό έργο για την πόλη μας, που με ευθύνη της διοίκησης Ζενέτου έχει καθυστερήσει πάνω από μια πενταετία. Η “Αλληλέγγυα Πόλη – Συμμαχία για το Ίλιον” θα συνεχίσει να παρακολουθεί στενά το θέμα και να πιέζει για την άμεση ολοκλήρωση και εύρυθμη λειτουργία του χωρίς ελλείψεις και άλλα προβλήματα. Η πρόσβαση στην άθληση είναι δικαίωμα όλων.

Πηγή: allileggya-poli

Διαβάστε επίσης:

Το κολυμβητήριο που άργησε 5 χρόνια