Τμήμα Ποδοσφαίρου για παιδιά με αναπηρία από τον σύλλογο “Α.Ο. Ιάσων Ιλίου”

λογότυπα Α.Ο. ΙΑΣΩΝ Ιλίου και Νόησης

Αίτημα υποβολής ενδιαφέροντος για συμμετοχή σε Τμήμα Ποδοσφαίρου (ομαδικό πρόγραμμα για παιδιά με αναπηρία)

Ο Σύλλογος “ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΙΑΣΩΝ ΙΛΙΟΥ” είναι ένας ποδοσφαιρικός Σύλλογος με μεγάλη ιστορία (έτος ίδρυσης 1967) και συνεχή παρουσία στα αθλητικά δρώμενα της Αττικής. Έως σήμερα έχει στα Τμήματά του περίπου 350 παιδιά. Στα πλαίσια της κοινωνικής ευθύνης και με γνώμονα την μεγάλη αγάπη των ανθρώπων του Συλλόγου για τα παιδιά, προγραμματίζεται η δημιουργία Τμήματος Ποδοσφαίρου Παιδιών με Αναπηρία. Το Τμήμα Ποδοσφαίρου ΑμεΑ απευθύνεται σε παιδιά με αναπηρία ηλικίας 6 – 14 ετών. Θα λειτουργήσει σε εθελοντική βάση και θα υλοποιείται τα Σάββατα το πρωί στο Δημοτικό Γήπεδο (5×5) του Δήμου Ιλίου, που βρίσκεται επί της Λεωφόρου Φυλής, στο Ίλιον.

Εθελοντικό τμήμα χωρίς κόστος συμμετοχής

Οι προπονήσεις θα γίνονται με την επίβλεψη Γυμναστών και Γυμναστών Ειδικής Φυσικής Αγωγής. Η πρωτοβουλία για τη λειτουργία του Τμήματος Ποδοσφαίρου του “Α.Ο. ΙΑΣΩΝ ΙΛΙΟΥ” γίνεται εθελοντικά και δεν υπάρχει κόστος συμμετοχής για τους συμμετέχοντες.

Η ομάδα της νόησης στο διαδίκτυο (NOESI.gr) συμμετέχει, επίσης, εθελοντικά στη διαμόρφωση των ομάδων του προγράμματος και απευθύνει πρόσκληση σε γονείς, που έχουν παιδιά ηλικίας 6 -14 που ενδιαφέρονται να ενταχθούν στο Τμήμα Ποδοσφαίρου του “Α.Ο. ΙΑΣΩΝ ΙΛΙΟΥ” και, παράλληλη πρόσκληση σε εθελοντές επαγγελματίες – διαπιστευμένα μέλη του NOESI.gr, που ενδιαφέρονται να συμμετέχουν εθελοντικά, αναλαμβάνοντας πιο εξατομικευμένα την υποστήριξη των παιδιών για την καλύτερη ένταξή τους στο πρόγραμμα, υπό την καθοδήγηση των προπονητών (Καθηγητών Ειδικής Φυσικής Αγωγής).

➠Πρόσκληση ενδιαφέροντος εθελοντών

Αναζητούμε εθελοντές, άνδρες και γυναίκες, από κάθε ειδικότητα σχετική με την Ειδική Αγωγή και Εκπαίδευση, με αγάπη για το ποδόσφαιρο ή την άθληση γενικότερα.

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα, για να δηλώσετε ενδιαφέρον για την Ομάδα Ποδοσφαίρου ως ΓΟΝΕΑΣ προκειμένου να συμμετέχει το παιδί σας ή ως ΕΘΕΛΟΝΤΗΣ προκειμένου να συνδράμετε προσωπικά αυτή την προσπάθεια.

Συμπληρώστε τη φόρμα: 

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSe63gBF2V7A9Erqb5YhGUaAWv67ziSqsv-pgPO1UxLwmvwxaQ/viewform?vc=0&c=0&w=1

Πηγή: www.noesi.gr